زیست آنلاین: در حال حاضر، هند به عنوان یکی از مهم ترین کشورها در بحث تولید انرژی باد به شمار می رود، بر اساس گزارشات شورای جهانی انرژی، این کشور بعد از چین، آمریکا و آلمان به عنوان چهارمین کشور تولید کننده باد به شمار می آید.
تعرفهها به گونهای است که سرمایه گذاران بخش خصوصی، داخلی و خارجی در مقایسه با فرصتهای مشابه در منطقه علاقه زیادی به واسطه تضمین دولت برای خرید برق تولیدی، نشان دادهاند.
زیست آنلاین: بانک جهانی تخمین می زند که اگر جنوب صحرای آفریقا دارای توان تولیدی برق باشد، رشد تولید ناخالص داخلی در سراسر منطقه می تواند به میزان ۲٪ سالیانه بیش از نرخ های اقتصاد فعلی باشد.
زیست آنلاین: بسیاری از مردم آمریکا به ذخیره سازی انرژی از طریق انرژی های تجدید پذیر علاقه مند هستند که این موضوع احتمالا به دلیل سطح بالای آگاهی عمومی و همچنین مشوق های موجود در این خصوص است.
زیست آنلاین: با وجود اینکه در حال حاضر، انرژی خورشیدی بیشترین میزان سرمایه گذاری را به خود اختصاص داده است، هنوز فرصت های قابل توجهی برای رشد انرژی های تجدید پذیر وجود دارد.
بررسی منابع آبی کشور نشان میدهد ایران به دلیل کاهش ذخایر آبی، در آستانه بحران آب به سر میبرد و در سالهای آینده تامین آب به یکی از بزرگترین چالشهای کشور تبدیل خواهد شد.
چین با ۱۲۶.۶ میلیارد دلار سرمایهگذاری در انرژی تجدیدپذیر در سال ۲۰۱۷ که معادل ۴۵ درصد از سرمایهگذاری جهانی در انرژی سبز بود، بالاتر از همه کشورها ایستاد.
ایران با دارا بودن بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در طول سال و همچنین مناطق مهیا برای تولید برق از باد، ظرفیت قابل توجهی برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر دارد که در سالهای گذشته نسبت به آن توجهی نشده بود.